Viziune

Executam mobilier bucatarie pe comanda, iar inovatia, calitatea si durabilitatea sunt urmarite si promovate de noi in procesul de executie. Obiectivul nostru este satisfactia clientului multumit de prestatia noastra.

De ce Bucatarii Sic ?

Cu un capital 100% romanesc, Bucatarii Sic s-a impus pe piata locala din Sibiu prin promptitudine, profesionalism, si mai ales prin calitatea lucrarilor executate. Executam mobila de bucatarie la comanda pentru clientii exigenti si pentru gusturi selecte. Cu o experienta de peste 10 ani pe piata de profil, clientela noastra reprezinta garantia lucrului bine facut. Materialele sunt achizitionate direct de la producatori, astfel oferim un pret convenabil si garantie pentru lucrare.

Misiune

Bucatarii Sic va propune un nou stil de viata. Bucataria este mediul in care o femeie isi petrece ore bune iar calitatea elementelor face cu siguranta diferenta. Garantia oferita de noi, designul modern, calitatea si profesionalismul sunt caracterizarile importante amintite de catre clientii nostri cand ne descriu. De la simplitate la complexitate, de la contemporan la clasic, misiunea noastra este de a asigura o gama cat mai ampla de cerinte. Pentru noi mobila de bucatarie a devenit arta.

Valori

Valorile dupa care ne orientam:

Pasiunea – ne provoaca sa ne devotam pe deplin clientilor.

Perseverenta – un atu in drumul spre executarea fiecarei lucrari cu succes.

Profesionalism – aptitudinea de a satisface si multumi fiecare client.

Calitate – indicatorul de performanta al realizarii mobilierului dar si un atribut al materialelor folosite.

Angajament – atentia indreptata spre cerintele si materializarea ideilor fiecarui client.

Ce Stiluri Amenajam ?

Stilul CLASIC – in interioarele de natura clasica se reflecta estetica antica de natura europeana cu preponderenta. Proportiile armonioase, simetria, echilibrul, culorile neutre sunt elemente de baza al acetui stil. La mobilierul clasic deseori sunt prezente ornamente sculptate din lemn masiv, piatra naturala sau blatul compozit din granit, textilele precum catifeaua sau matase. Un aspect important care ridica indicele valoric cand se aduce vorba de autenticitate sunt procedeele de lucru manuale cand se doreste o sticla pictata, ornamente unice realizate de un artisan etc.


Stilul VINTAGE – fara a fi demodat un interior VINTAGE poate descrie obiecte de decor din ani 50-70. Se contureaza o imagine de ansamblu caracteristica stilului vintage daca se integreaza atent elementele de décor care trebuie sa transmita emotia epocii trecute. Frumusetea unui astfel de decor vintage este nostalgia pe care o evoca accesoriile si obiectele cu o istorie personala semnificativa.


Stilul RETRO – este diferit de stilul VINTAGE deoarece acesta se prezinta cu materiale si decoruri cu alura invechita dar nu neaparat vechi. Un decor retro poate fi recunoscut si dupa nuantele invechite de combinatii cromatice precum oranj, galben mustar sau rosu imbinate cu figuri geometrice specifice.


Stilul SHABBY CHIC – asemanator celor de mai sus de fapt este un derivat al acestora insa este tehnica dusa la superlativ. Des atribuit genului feminin fiind un current mult mai delicat chiar daca invechit dar cu prezente puternice de pensulat patinat. Paleta cromatica SHABBY CHIC include nuante deschise naturale precum alb, alb unt sau crem ivoire. Principalele caracteristici se pot obtine cu finete prin mici imperfectiuni de o frumusete naturala


Stilul MODERN – stilul de amenajare MODERN definit intre anii 1920-1950 in care elementele principale sunt FORMA si FUNCTIA prioritara fiind functia. Stilul Modern se concentreaza pe functia elementelor si evitarea utilizarii in exces al accesoriilor lipsite de functionalitate, principiul fiind: 'simplu dar eficient'. De aceea multi considera un stil modern un stil impersonal si rece, insa daca se organizeaza ca la carte spatiul poate fi transformat intr-o incapere calma, primitoare si relaxanta. Recomandat incaperilor nu prea generoase, rationalizand spatiul incat sa nu dea senzatia de claustrofobie acest stil este apreciat de tanara generatie. Materiale specific: LEMNUL (preponderant lucios), PIELEA (amprentata) diferite metale si sticla pastelata.


Stilul CONTEMPORAN – se afirma dupa ani 70 si reprezinta un melanj de elemente inprumutate din modernism, postmodernism si stiluri de design al prezentului gen ART DECO si FUTURISM. Contemporanul nu tinteste la minimalism ca si Modernismul fiind mult mai indraznet permitand o libertate de exprimare uneori exagerata. Principiul de baza fiind obtinerea confortului maxim prin amestecul de materiale: betonul (nuanta asfaltului), metalul (crom si nichel), textile(matasemin,lana,bumbacul).

  • Awesome Brand Image

    Blum

  • Awesome Brand Image

    Hafele

  • Awesome Brand Image

    Cressent

  • Awesome Brand Image

    Kuma

  • Awesome Brand Image

    ArtGranit

  • Awesome Brand Image

    Holver